Förlossningsberättelser.

vad många de är som fött barn i det sista tycker jag.. Grattis till dom.
När man sitter och läser allas förlossningsberättelser blir man ju helt tokig.
Det är väl ingen underbar smärta men "jag" själv tyckte att jag stod ut med dom. Så farligt var det inte.
Jag menar då att man blir tokig på ett positivt sätt, jag verkligen längtar tills sommaren nu.
Så vi kan få vara med om allt igen och få vår lilla bebbe i famnen , men självklart kommer jag ju njuta av graviditeten också.
Jag har skrivit innan att jag ska skriva en förlossningsberättelse, men har inte gjort det än då jag inte har ringt efter journalerna än, men det ska göras snart iallafall.
Då kommer det en, bara ett år efter men vadå  :P , bättre sent än aldrig. Hehe.
Åh jag känner mig helt sprallig just nu , vet inte varför men ibland får jag bara lite glädjerus :).

Idag eller nyss hade vi besök utan Anna K och Anna E. Dessa två människor, de får en verkligen att skratta alltså. Helt bengt blir de när dom två är på besök :).
Det var roligt att de var här en stund iallafall, inte ofta man får besök av dom.

Ne nu tänkte jag kika efter lite bebissaker här på nätet. Man kan ju inte hålla sig.
Hejhej.


Bebben

Befruktning skedde ca: 2009-10-07
Du har gått: 14 fullgångna veckor och 0 dag(ar)
Men du är i: 15:e veckan
Du är i: 4:e lunarmånaden av 10
Du är i: 4:e graviditetsmånaden av 9
Du har gått: 98 dagar av 280
Och har ca: 182 dagar kvar till förlossningsdagen
Förlossningsdag ca: 2010-06-30 +/- 2 veckor
Vecka 15
Fostret: Nu är barnet är ca 13 cm långt och väger ungefär 80 gram. Huden är tunn och genomskinlig och blodkärlen syns tydligt. Fastän öronen inte är helt klara kan din bebis nu uppfatta ljud.

vår lilla skruttis!

Iszabella Elina Ruzica Larsen
Jag älskar dig så hjärtat!
 Det är omöjligt att veta
vad livets mening är,
vad världens mening är,
vad meningen med någonting alls är,
innan man har ett barn att älska


Jag är käääär!

Haha letar barnvagn redan nu, inte så att jag ska köpa en nu . Men vi har nog redan bestämt oss för denna , om inte Emmaljunga Nitro twin är bra . De verkar ju vara riktigt trånga, och man ska ju faktiskt få plats med två barn sedan när minstingen blir 7-8 månader. :)

Krav på vagnen som ska köpas:
Sittdelarna går att vända åt båda hållen
Svängbara framhjulUnderbart!

Imorgon går jag in i vecka 15. Alltså 14+0.
Äntligen har man insett att man faktiskt är gravid, det är inte alls så som när man väntade bella.
När vi gjorde graviditetstesten när vi vänta bella då kände man det så fort det blev ett plus men det har inte alls varit så denna gången. Magen har börjar bli stor, men den brukar ju oftast bli det hos omföderskor. :)
Ser mest ut som man är svullen, men försöker man dra in magen , så kommer man fasiken inte långt :P.
Graviditeter kan verkligen variera, denna gången har jag knappt haft något illamående alls, någon gång mellan vecka 7-8 mådde jag lite småkasst på morgonen men gick sedan över efter någon timma.
Med bella mådde jag kasst i flera veckor. Denna grav. vecka 6 någon gång började jag bara gråta för ingenting, snacka om hormoner. Vissa dagar har jag varit  sur , ledsen och arg. Men med bella hade jag knappt några humörsvägningar alls. Ja det kan verkligen vara skillnad.
Jag bara längtar efter ultraljudet nu i januari så man får ett datum dessutom. Eftersom att det har varit väldans problem med att räkna ut på ett ungefär.

Älskar min underbara familj, david, bella och lilla bebben i magen. <3

Visst är det underbart ?

Att ha barn är helt underbart, men ibland har de sina dagar då de inte riktigt vill något , förutom o gråta. Och då blir man ju skogstokig, men så är det ju helt enkelt. Idag har Iszabella haft en sådan dag. Hon har nog kommit in i någon känslig period eller något, för så fort man gick ifrån henne en meter började hon stortjuta. Stackars min lilla älskling. Hon har heller inte velat sova, så nu ligger david där inne och nattar henne. Jag får ju knappt natta henne längre, för det vill hon att pappa gör. Men men.. hon vänder förhoppningsvis igen. :)
Idag var det meningen att vi skulle åkt till siba, men så blev det icke. Hade varje ork eller lust när det är så mycket snö ute. Får ta det i veckan istället.
Så det har bara varit hemma för vår del. Jag ville så gärna till affären förut för att köpa lite gott men så blev det inte heller, och det får jag ångra nu när jag är jätte sugen. :/.
Ne nu snart blir det att kolla klart filmen vi började titta på igår, jag somnade som vanligt så det brukar ta 2-3 dagar innan jag hunnit se klart en film :P.
Godnatt alla.


Bebis nr2 .

Ungefär såhär ser det ut just nu, de exakta får vi veta i slutet av Januari :)
Pga konstig M, kan det lika gärna bli i Maj eller Juli .Ett väldigt bra tag sedan !

Känns väldigt tråkigt att man inte skriver något längre. Men jag känner att den tiden finns liksom inte lika mycket. Det är jämt fullt upp här hemma, och när man väl har tid över så städar man eller något annat . Så jag brukar inte vara inne på internet överhuvudtaget så mycket längre. Men jag ska allt försöka skriva lite mer, inte för att det är några som läser mig blogg såsätt , men jag tycker iallafall själv om att jag skriver lite, för mitt minne är ju verkligen bra . Not.. Då har jag det skrivet. Haha. Då är det Julafton om två dagar, herregud.. Lite sorgligt att man inte tycker det är lika mysigt som man tyckte när man var liten. Jag tror nog alla vill bli barn på nytt vid Jul, det vill iallafall jag. :) Så många julklappar till Iszabella har det inte blivit , för jag har verkligen inte hittat så många leksaker till henne, det finns ju så mycket mer sedan när hon blir 2-3 år, men under året finns det ju knappt något. Så det blev lite leksaker och lite kläder. Julgran blev det ingen här hemma heller. Iszabella skulle nog välta ner den ett antal gånger om dagen. Så nästa år blir det mer Juligt här hemma. Imorgon, dagen innan Julafton det är då vi får pengar. Det känns mindre kul, för vem har lust att storhandla dagen innan jul då det säkerligen kommer vara massa med folk. Men vad ska man göra. Idag blir vår skrutta 10 månader, vår lilla prinsessa, det är inte långt kvar tills hon blir 1 år nu. Mamma älskar dig ! Ne nu har jag inte mer att skriva, men nu ska jag verkligen försöka skriva ett inlägg varje dag även om det bara är några få rader. Ha en bra dag. Hejhej.

Måndag nu igen .

Gillar verkligen inte måndagar, men de kommer ju alltid en gång i veckan så vad ska man göra åt det ?
Iszabella har inte sovit bra i natt, stackarn.. Blir det värre tills imorgon får jag åka till vårdcentralen med henne.
Jag har verkligen slarvat med att skriva här, jag måste skärpa till mig. Jag vill ändå att det ska bli skrivet vad vi gör osv, så man kan se bakåt sedan. Men tro mig , snart blir det lite mer inlägg .. :)
Just nu sitter jag här med en kopp kaffe, hörde nyss en liten nyfödd bebis utanför, han/hon var inte alls glad. Gud så sött det lät. :)
Väntar på att syster Lisa ska komma, vi ska ta en kopp kaffe och tjata som vanligt. Blir en del kaffe idag. Men det behövs.
Ja , jag vet inte riktigt om jag har något mer att skriva, så alla får väl ha en trevlig måndag. Hejhej.


älskling ..

Iszabella kan stå upp sedan ett tag tillbaka, men bara i korta stunder. Hon är en liten fegis för hon kan bara göra så när hon fortfarande tror att någon håller i henne, så när hon upptäcker att hon står själv sätter hon sig ner med en gång. Haha . Kunde ta en bild idag iallafall .. Sötnosen !


Min !

Älskar min underbara david, jag är så lycklig med dig !
min familj <3


Onsdag !

Nu har david precis gått iväg, känns så himla tråkigt men vad ska man göra ?
Jag ska ta tag i städet här hemma, men just nu har jag ingen ork så det får bli om en liten stund.
Har ju en liten dam här som kryper runt som en tok och ska pilla överallt. Inte lätt alltid !
Iszabella här lärt sig att vinka, så hon vinkade till sin pappa förut när han gick. Så sött :) .
Nu nu har jag tänkt göra lite kaffe och snart börja med allt de jobbiga. Måste göras!!
Hejhej.


RSS 2.0