Mammas flicka.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


Söndag !

Idag är man fortfarande sjuk, men jag har inte orkat sitta inne och bara dega. Man blir inte friskare för det!
Så idag gick vi till stan, där vi mötte david mormor och allihopa. Vi gick runt där lite och kikade..
Tomten satt uppe i oden och pratade med barnen, och gav dom godis. Vi var ju bara tvungna att sätta Iszabella i hans knä, haha hon fattade ingenting. Hon bara kollade och sedan var något annat mer intressant.



Sedan blev det söndagsbuffe på golden flowers, det var riktigt härligt. Älskar kinamat ! Finns inget godare. Haha.
Nu har man städat, och Bella sover, och nu blir det tv med donuts som blev köpta i stan.
Så här har man fullt upp även fast man är sjuker. Så är livet. Ha en trevlig söndagskväll. Hejhej.

Pågrund av ..

dålig uppdatering här ja !
Iszabella har ju varit sjuk i några dagar och det var först igår hon verkade vara lite bättre.
Men då blir ju jag sjuk istället, riktigt sjuk.
Hosta, huvudvärk , feber och kraftiga magsmärtor. Fifan , detta är illa.
Väntar på david , han är och hämtar värktabletter hos sin mormor, för apoteket har ju inte öppet här på lextorp.
Så himla typiskt.

Ne nu ska jag lägga mig i soffan en stund till. Hejhej...

Åh!

Nu har bella vaknat ! Hon har sovit väldigt länge faktiskt men det beror nog på att hon är sjuk.
Hon har inte spytt sedan sist, så magsjuka var det nog inte. Men hon har fortfarande svårt att äta, hon äter lite sedan vill hon inte ha, men här måste hon äta så hon fick i sig en skål ändå även fast hon spotta ut det ett antal gånger.
Hade tänkt ta med Iszabella in i badrummet , hon får göra mig sällskap medans jag duschar. Efter att jag duschat ska jag göra mig iordning snabbt, sedan hade jag tänkt göra iordning Iszabella och ta ut henne till gungan lite . Hon måste få lite luft...

Jag har verkligen dötråkigt, finns ju inget att göra. Jag hatar när david är borta på dagarna:/ .

Jaja , det var väl det. Hejhej.

Magsjuka ?


Iszabella är jätte dålig, hon har inte ens velat äta idag men jag har lyckats få i henne tillräckligt ändå.
Hon har sedan hon föddes, knappt spytt något .. Ovanligt lite.
Men idag så har hon spytt inte mycket men jämfört med tidigare så är det mer .
Jag vet inte om hon börjar bli magsjuk . Hoppas inte..

Här har vi precis ätit, det blev chicken nuggets, med ris och thailändsk chilisås, och självklart grönsaker till.
Det var himla gott, jag var riktigt hungrig.
Så nu är magen mätt, och som vanligt blir jag trött efter att jag har ätit .

Nu ska jag mysa med underbara familjen ute i soffan. Hejhej.

Ett tag sen ..

I helgen har det varit fullt upp och när man väl har haft tid , då bella sovit så har jag också vilat mig lite .
I lördags fyllde min lillasyster mikaela 14 år, tyvärr bor hon i Göteborg så det blev ett litet sms .
I lördags var vi även på lilla ellas dop, så trevligt så.
Och igår blev vår lilla sessa 9 månader, redan 9 månader. Det är inte klokt!
En liten lustig sak jag kom och tänka på igår, varje söndag så brukar jag ju tänka att iszabella är en vecka äldre, och det har hänt flera gånger att när jag har kollat klockan på datorn eller tvn, så har klockan varit 13.17, alltså den tid hon föddes. Lite roligt sådär..
Iallafall, det är vad som har hänt under helgen, dop på lördagen annars inget speciellt , bara tagit det lugnt med lilla familjen.
Sen igår har lilla tjejen varit jätte sjuk, snuvig och lite hostig, mest för att snoret rinner kanske . Hon har haft det så svårt att sova hela natten stackarn , så man har sovit ganska oroligt inatt.
Hon somnade nu för en stund sedan , hon nästan sitter upp och sover för jag har lagt två kuddar under henne så att hon kan andas lättare.

Nu tänkte jag ta disken , om jag vågar .. Vill inte väcka Bella.
Tingting,


Dagens middag !


åh vad hungrig man kan vara, men det får bli något litet till älskling kommer hem.
Idag blir det iallafall bräckt lax med fransk sås, till mig . David äter något annat då han inte är så förtjust i lax. Jag älskar fisk, och skaldjur men det har vi tydligen inte gemensamt. Hihi.


Godmorgon!

Här gick vi upp för en stund sedan, jag förstår mig inte riktigt på hur barn kan ha sån energi direkt när de vaknat. Iszabella kryper runt och är sjövild , medans jag försöker vakna till ordentligt :P .
Igår fick Iszabella tand nr 2. När jag skulle borsta hennes tand för första gången, trodde jag att det skulle gå åt skogen för hon har ju en sån lång tunga, och man får aldrig vara vid tänderna och pilla. Men det gick jätte bra, jag fick änna skoja till det lite , hon tyckte det var riktigt roligt, och verkligen gapskratta .

Ne nu ska jag göra lite te , hejhej.

trötter jag .

Det blir inga inlägg här inte, då jag har varit så fruktansvärt trött. All min kraft ger jag till Iszabella.
Jag mår inte bra, känns som jag skulle kunna sova i flera dagar. Usch!
Idag har vi varit i stan, köpt två presenter, en parfym och en annan sak som jag inte kan avslöja här då det är till lilla Ella, hennes dop är nu på lördag.
Det blev även kinamat i stan, och som vanligt blev man måillamätt , jag hatar det. Men det var gott iallafall . Inte nog med det, blev det en pizza alldeles nyss, haha. Ja , tur att man är liten så man kan käka vad man vill. :) Gottans.
Vi gick förbi åhlens i stan, och man kan ju inte låta bli att kolla på de fina bebiskläderna, och jag blev totalkär i en röd klänning, så den var vi bara tvugna att köpa, och lite annat också.
Nu är det sängen för Bella, men jag tror inte hon kommer somna då hon sov vid 4. Efter att hon har somnat blir det nog sängen för mig också. Jag är riktigt trött !
Tingting.


Så mycket så mycket som sker!

Jag kan inte med just nu, jag återkommer om det :) .

Idag har vi bara varit hemma, ännu en dag som man har mått illa , riktigt riktigt illa.
Så idag har det blivit en underbar dag med vår härligt flicka. Hon har blivit en liten jävlig buse.
Iszabella är ju så nyfiken på allt nu, hon vill göra allt vi gör, och vill gärna försöka säga det vi säger. Och hon lyckas nästan med att säga vad vi säger, fast det låter ju lite knepigt, för hon använder med ljud än ord. Svårt att förklara. Hon vill gärna äta allt vi äter. Eftersom att hon sover endast en timma på hela dagen från 8 - 19 , så kan vi ju inte gömma oss medans vi äter !? :P .
Så hon får allt smaka på det vi äter, och jag tycker absolut inte det är något fel eller farligt att de får smaka lite .
Iszabella har ju mer eller mindre fått smaka på allt vi äter, och hon är inte kräsen inte, hon älskar det.
Det är ju vår dotter, så vill vi att hon ska få smaka då får hon det. Jag blir trött på människor som ska säga det enda med det andra, när det är vi som är föräldrar , vi gör och uppfostrar henne så som vi vill.
Hon har nästan slutat helt med vällingen, hon får det en gång om dagen. Gröten gör ju susen , hon får en skål innan läggdags klockan 19, och hon vaknar inte en enda gång under natten för att vilja äta , utan hon vaknar på morgonen och då vill hon äta. Hennes ögonfärg har även ändrats kraftigt mycket på bara några dagar, just nu är de gröna. Men står man inte vid något ljus så ser de mörka ut. Eftersom att jag själv har bruna så vill jag ju att hon ska få någon annan färg, inte för att det spelar någon roll men det är ju så jag tycker.
Iszabella har ju fått låna en gåvagn, nu vet jag inte vem det är ifrån riktigt men jag vet att david sa att han trodde att hans storasyster hade haft den när hon var liten, då är den ju lite äldre. Roligt att ha kvar något , efter så många år :) . Iszabella glider fram som en drottning med den iallafall, men ibland ser hon ut som en stel tanter. Haha. Ja som sagt , tiden går ju så fruktansvärt fort, och om en vecka idag är hon redan nio månader. Mammas lilla älskling.
Ne nu ska jag fortsätta se på tvn, älskling är nere i tvätten. Stackarn som får stå med allt de, men någon måste ju också vara hemma. Tingting.

Sjuk?

Jag börjar nog bli jätte sjuk, i flera dagar har jag haft ont i hela kroppen , och inte alls mått bra.
Måste nog söka för de , man vet ju aldrig om det är någon influensa. Jävla influensa, man blir ju rädd så fort man blir lite sjuk, men det är ju inte konstigt.
Jag har tänkt mycket nu när det gäller influensan, vaccin och allt. Jag kan inte vaccinera mig, varför nämner jag inte, och Iszabella kan inte heller vaccinera sig eftersom att det inte finns för barn under 3 år. Och hade det funnits, så hade jag inte vaccinerat henne, för man vet aldrig vad som kan hända. Jag kommer börja vara mer hemma, inte springa bland folk, och jag tänker inte sätta Iszabella på dagis. Inte när hon är ett år, eller ett och ett halft. Jag blir faktiskt rädd , jag kan inte sätta Iszabella på dagis när jag vet att influensan vandrar. Vad skulle jag göra om Iszabella blev sjuk och kanske dog utav det ? Herregud, jag hade nog tagit mitt liv. Helt seriöst. Jag skulle aldrig klara mig utan henne. David kan ju däremot vaccinera sig, för han är ju bland folk dagligen.
Men jag tänker stanna hemma, självklart kan jag träffa vänner, släkt och så. Men annars ska jag försöka hålla mig och Bellan ifrån allt.

Idag blir det rensning i Iszabellas garderob, alla försmå kläder ska ut och nya ska in.
Jag hämtade ut ett paket på posten igår, och jag blev väldigt nöjd över det jag hade beställt.
7 st tunna tröjor, en luvtröja, och två par byxor till Iszabella.
Det är väl dubbelt så mycket som kommer rensas från garderoben så tomt kommer det kännas, men det får bli lite mera när jag hittar.
Måste bara säga , att jag avskyr Hello Kitty eller vad det nu heter. Jag tycker det är så fruktansvärt fult . Jag vet inte varför, men jag tycker mer om enkla kläder där det inte är en massa märken som typ hello kitty.
Jag är väl den enda som inte tycker om det, men så är det. :)

Nu ska jag sätta mig brevid min man ute i soffan, och fortsätta dricka lite kaffe. Mmm! Hejhej.


Underbara du !

Vit Julgran !

Detta året blir det Julgran, det är ju bara ett måste nu när man har barn :) .
Jag och David har bestämt oss för en vit julgran, vi tycker det är så himla fint.
Men vi tänkte ha guld och rött i granen, som man normalt ska ha tycker jag. Det är julfärger.
Inte som denna gran ..
Jag vill Julpynta !!!!!

Det kommer ligga många julklappar under granen till Bella.

(Det är fint, men inte så "julaktigt")



Lilla gumman !

Förut vaknade Iszabella och var inte alls sig lik, hon var jätte ledsen och bara stortjöt. Ungefär som när de får magknip när de är några veckor.
Tyckte så himla synd om henne och jag forstod inte alls vad det var med henne, kände lite på tandköttet, och då kände jag en stor svullnad, så det är tand nr 2 som besvärar henne. Det blev en nappflaska med kallt vatten och några isbitar i, hon satt och tuggade för fullt på den kalla nappen. Va det kan variera från tand till tand för sist gång hade hon inte ont. Mammas lilla hjärta. det gör så ont i en när hon har ont.


Min egna privata "blogg" !

Allt skriver man ju inte i sin blogg eller hur ?
Så jag har börjat skriva allt privat, vad som händer i ens liv, sånt som inte alla behöver veta.
Det känns faktiskt skönt att kunna skriva hur man vill, och vad man vill utan att folk reagerar eller tycker illa om en. Sedan är det också vissa saker som är hemligt , som jag inte vill att någon ska veta. (Klart david vet) .

Nu är Ullaredsprogrammet över, och det var ju defintivt inget att se !
Men jag hade ju lätt velat vara där och gå bland avdelningarna. Men det kommer ..
Imorgon ska jag gå förbi mamma en sväng, ta en kaffe sedan ska jag hjälpa henne med en sak.
Och på onsdag kommer en dag vi sett fram emot i över 1 1/2 år nu, rättegång i Göteborg.
Har inte nervös , och jag känner ingen rädsla över det. Men vill bara att den dagen blir gjord, för man har väntat på den så länge nu. Ja vi får se hur det går.
Även fast det inte är en rolig dag, så kommer det ändå bli roligt att man får spendera lite tid med Lisa.
Det är inte ofta man gör det, det blir väl en fika på stan innan för vi ska först vara där vid 14.00 , och det börjar tidigt på morgonen.

Nu blir det Johan Falk, eftersom att tröttisarna vi somnade igår. Sov gott alla som ska sova/sover.
Tingting.

Inte på bra humör !

Detta är inte min dag idag, jag är på väldigt dåligt humör. Jag har haft huvudvärk sedan jag vakna, och allt är bara negativt. Så himla trist !
Hoppas på att det går över, mår inte en bra så blir det ju hel knas runt alla här känns det som.
Ne efter att bella lagt sig sedan blir det film, för både jag och david kollade typ 20 min av filmen , sedan slocknade vi.

Nu ska vi strax börja med maten, blir lite sent idag men mat blir det ju iallafall.
Måste bara nämna , jag och david hade 6 påsar fläskfile i frysen, och vi har väl använt 2-3 stycken, och det finns endast en kvar. Jag förstår inte vart de tagit vägen !! Helt knäppt men sant.

Inte Bellas dag idag.

Idag har det inte varit Iszabellas dag, hon har varit trött hela dagen och gråtit för minsta lilla.
Så fort man lämnade rummet så började hon gråta och ropa ma ma ..
Stackarn !
Sedan har hon även varit väldigt klantig och slått i huvudet ett antal gånger när hon har rest sig upp.
Så idag har det varit mycket gos med henne, och jag hoppas på att en glad Bella vaknar imorgon.

Nu blev jag sugen på chokladbollar, men dumma david har ju gjort tre äckliga kladdkakor (sedan igår) , som har har fått äta upp själv , det blev för många under graviditeten så kan knappt äta det längre. Men smeten går ju alltid ner, är fortfarande som ett litet barn, måste slicka rent de sista ur bunken, haha . Det är väl gott ?
Istället håller jag på att göra iordning lite mat här, och sedan blir de två stycken nya Johan Falk filmer som jag och david ska se , sedan är det dags för sängen.

Det var väl det jag hade på hjärtat, ha en trevlig kväll. Hejhej.

Söndag !

Godmorgon till er som har vaknat, här har vi varit uppe tidigt , och nu ligger mina älsklingar inne i sovrummet och sover så gott.
Har jag väl klivit upp så kan inte jag somna igen, ganska bra faktiskt.
Så nu sitter jag här med mitt kaffe, som vanligt och kikar lite på nätet efter roliga saker.
Blev ingen tv denna vecka , så det blir förhoppningsvis denna som kommer .
Vill göra om hela storarummet NU ! , jag blev helt galen av hur det ser ut.
Tavlor måste inköpas , och massa dekoration.
Jag vill till ullared, och handla in massor med roliga och nödvändiga saker.
Är det inte roligt att gå där tycker ni?

Idag är det One tree hill på tvn .. har ioförsig sett massor med avsnitt på nätet , men jag kan allt kolla en gång till. Det är ju bara så bra . Om jag får en till dotter någon gång, ska jag döpa henne till Haley (det är ju inte hennes riktiga namn).
Namnet är ju så vackert.
Det är ju lite synd att Chad Michael Murray, och Hilarie Burton har lämnat, det kommer ju sabba det hela lite grann.

Jaja, nu ska jag fortsätta och kika runt lite. Tingting.


Dessa tänder är farliga !

Imorse när Iszabella kröp runt på golvet, slant hon till lite med armarna så hon åkte rakt ner i golvet med ansiktet, och jag fick upp henne på nolltid för att se hur det gick med henne. Jag såg inte att det var någon fara, för jag kollade ändå om det kom blod, men det gjorde det inte. Jag hade henne mot axeln och hon var jätte ledsen, och david gör ett sånt där läte som man blir helt hysterisk av..
Då var hela Iszabellas mun full av blod, hennes tand hade "skärt" upp den lilla strängen som är under överläppen. Men det såg värre ut än vad de var. Efter tio minuter var hon lika glad igen och stutsade runt..
Detta har hänt flera gånger, att hon har råkat dunka i ansiktet i golvet, men då har hon inte haft någon tand. Jag hoppas verkligen att detta inte händer igen. Såret ser bra ut och det var inte alls så stort som det såg ut just då det hände. Men sessan har en liten stor läpp nu, men svullnaden är påväg ner efter all isvatten hon har fått.




Underbaraste flickan på jorden - min dotter, Iszabella.

Jag älskar dig så hjärtat blöder !


Fortfarande krångel!

Internet krånglar fortfarande ..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Haha.
Kan ju först nämna att Iszabella kommer bli en tetant, hon sitter här på golvet och leker med en tepåse.
En oöppnad alltså ...
Och nu är Hon är så nära till att börja gå, hon ställer sig upp med hjälp av köksstolen, som hon sedan drar iväg med , stark liten flicka är det vi har ! :)
Hon vet nu vad aja betyder och när hon gör något hon vet att hon inte får göra säger hon "jaja" högt :P , barn är inte dumma...

Annars, Idag är det väl inte så mycket som händer här, ska om ett tag ta en promenad med Iszabella , och sedan blir det hem för att börja laga mat, finns inte mycket mer att göra känns det som.

Och ikväll blir det film om det inte kommer något roligt på tvn.
Tingting.

Nytt till vardagsrummet !

Äntligen blir det lite nytt vi ska köpa , förhoppningsvis innan veckans slut.
Det är nog det rummet jag är minst nöjd med, och det är ändå där man tillbringar mest tid.
Så det blir tvbänk , och ny tv och nästa månad blir det förhoppningsvis soffbordet.
Eller om det blir efter Jul, det är ju ändå massvis med Julklappar som ska köpas in nu innan Jul.
På tal om det, det är ju inte långt kvar tills det är Jul, gud vad tiden går fort.
Detta året har ju gått på 2 , 3 månader känns det som.
Snart 2010 , det låter lite knepigt faktiskt..

Jaja, här är det som ska köpas in iallafall. :)

Måste ha runt bord , så att inte Iszabella slår i huvudet, det har inte hänt än, tur det !
     , tvn är ju en vanlig LCD TV ..


Tisdag !

Godmorgon, efter två timmar.. Vi gick upp klockan 8 här, så det är inte så att i vaknade nyss.
Vilken seg dag det kommer att bli ! Jag sitter fortfarande i mina myskläder , och jag orkar inte börja göra mig iordning än, men  .. det får göras snart.
Iszabella och Nellie leker här på golvet, de är verkligen söta ihop.
Både Iszabella och Nellie ska sitta i babysittern samtidigt :P , haha .

Idag händer det inte så mycket annars, städa lite, ta en promenad med bella så hon får gunga lite.
Sedan när david kommer hem , ska vi väl fortsätta med golvet inne i sovrummet.

Ha en bra dag, hejhej.

Kråångel!

Jag blir galen, Internet krånglar och allt krånglar känns det som ..
Blir tokig, måste kunna komma in på internet , kanske inte för att sitta här och skriva men som nu , jag behövde ha en massa nr , och det går ju inte att hitta om man inte kan kolla upp det.

Iallafall vi får hoppas att det löser sig !

Idag vaknade Iszabella vid halv 6 , så tidigt har hon nog aldrig vaknat . :/
Jo en gång kom jag på nu. Men hon var inte uppe så länge utan hon somnade ganska fort igen.
Kändes som jag var jätte pigg då hon vaknade men när hon somnade igen , då somnade jag med bara på några sekunder.

Ne nu ska jag fortsätta med de jag höll på med . Hejhej.

RSS 2.0