Ullared!

Godmorgon,godmorgon.
Steg upp strax efter 05.00 , nu är jag klar men vi ska inte gå förrän om 20 -30 min, så hade kunnat lega kvar i sängen en stund till förut. Haha. Ögonen är trötta men det blir nog bättre när vi kommer ut och tar oss en promenix till resecentrum .
Jag kommer nog iallafall vara trött när jag kommer hem, men sova får jag inte göra förräns ikväll eftersom att jag kommer komma hem till två busungar .. va jag nära på att skriva.
En busunge och ett matvrak. Nicole är ju inte direkt skrikig av sig, bara när hon inte får mat på direkt när hon blir hungrig. ;P
Min Lilla Bella vaknade nyss, ville ha välling sedan la jag henne brevid David och hon somnade gott igen.
Pussade massvis på henne. Kommer ju sakna alla mina 3 älsklingar. <3
Ska strax gå in och pussa försiktiga på dom innan jag går.
Min David, min Iszabella & min Nicole - mitt liv!

Hejdå. Ha en trevlig tisdag.

Lek&buslandet med Iszabella.

Jag och Iszabella åkte härifrån vid 15.00 ungefär, till Lek&buslandet.
Det var jag, Michelle, Alicia och Iszabella.
Det var jätte roligt för dom, men Iszabella ville nog göra så mycket mer , men hon är ju tyvärr för liten för vissa saker.
Men jag åkte den långa rutschkanan med henne flera gånger och det tyckte hon var jätte roligt.
Och även en annan , men de gör jag aldrig mer om. Michelle skratta så hon grät.
Eftersom att den är till för barn så kan ju inte direkt jag sitta i den så fick änna ligga ner och åka med bella på mig och när vi kom ner så flög jag nog 2-3 meter framåt. Haha. Ja tur att ingen såg förut Michelle då. Gött pinsamt!
Haaha..
Och nu sover Bella så skönt efter en lååång dag och mycket bus, men hon vaknar säkert om en stund igen med nya krafter. Slår aldrig fel :)
David & Nicole är på Emmas kalas i Vänersborg. Längtar tills dom kommer hem <3.
Jag skulle titta efter någon film som vi skulle se sedan, så bäst jag gör det.
Annars blir det nog inte pussar och kramar ikväll :P .
Ha en bra kväll.. Hejhej.
Tog en massa kort idag på prinsessorna, men dom lägger jag upp senare eller imorgon.

Inte konstigt!

Inte konstigt att jag de senste dagarna har varit sugen på choklad/godis/jordnötsringar och allt..
Hade mitt avslag efter snittet i 8 veckor, så jag sluta blöda för ungefär 2 veckor sedan.
Jag var såååå överlycklig när det tog slut, och vad hände igår?
Jo min riktigt M kom tillbaka. Jag saknar faktiskt att vara fri ifrån det.
Inte roligt med svullen mage och smärta heller. uschusch..
Snart ska vi ta och bada jag och Bella, sedan göra oss iordning för idag ska vi till lek&buslandet med busan.
Där kommer hon trivas min skrutt. :)
Ha en bra dag. Hejhej

Jag är trött..

Jag förstår inte hur man kan vara såhär trött som jag är.
När vi kom hem förut, så skrattade jag åt mig själv kan jag säga.
Jag och David stod i köket och jag skulle ladda kaffebryggaren, häller i vatten, lägger i filtret och sedan börjar jag räkna måtten, och jag kände hela tiden hur något var fel. Jag tittar ner i filtret och vad har jag lagt i? Jo välling ..
Jag tittade på David som stod brevid och han frågade vad jag höll på med, hahaha. Hur korkad får man vara, eller trött kanske jag borde säga.
Ja iallafall, jag kom på att det är mycket som kommer ske under dagarna framöver.
Imorgon ska jag och Iszabella åka med Michelle och Alicia till lek&buslandet, David och Nicole ska på kalas i vänersborg, hans syster Emma fyller år :) . På måndag ska jag på efterkontroll, längtar efter att få prata lite med min gamla barnmorska, jag tycker verkligen om henne, dock känns det inte lika bra att lägga sig i gynstolen , men men..
Senare ska jag möta upp Marie efter att hon har slutat skolan, så ska vi först bort till davids mormor och hämta hennes son, sedan hem till mig och dricka kaffe. :)
På tisdag, ja då åker man till Ullared, det ska bli så härligt att komma iväg någonstans.
Den 1/9 fyller min lillebror Lucas "bompi" hela 10 år, wow min lilla lilla lillebror blir så stor. 2 siffrigt. Hjärtat<3
Den 4/9 ska vi på williams kalas. Jag ska även gå förbi och lämna en sak till min mamma som fyller 37 år den dagen.
Den 7/9 ska vi till BVC med Bella, eftersom att hon blev sjuk så lägligt till besöket i tisdags. Ja jag har säkerligen missat lite grann men jag har lite att göra. Så ska man planera dopet också, men det är ju nästan klart , allt ska bara köpas in och fixas liksom.
Sedan fyller ju jag 21 år den 24:e September. Herreguuuuuud, jag börjar bli riktigt riktigt gammal.
Stanna tiden eller dra tillbaka klockan lite ..

Ne nu tänkte jag nog snart sova här tror jag, om mina prinsessor tillåter det. :)

Jag älskar min familj <3

Dop för Nicole 10-10-10 !

Ja nu är det bokat, den 10-10-10 (det grymma datumet) Kl.10.00,
blir det dop för vår underbara Nicole i skogshöjdens kyrka.
Har suttit och planerat lite idag, skrivit inbjudningslista som nu ligger på ca 60 pers, kollat inbjudningskort.
Så långt har man kommit, nu om någon dag blir det väl att planera in vad som ska bjudas på, smörgåstårta (som davids mamma måste göra) är redan bestämt att vi ska ha, men utöver det.
Ne nu blir det bråttom iväg här så jag fortsätter sedan.. Hejhej.

Goookväll/natt..

TA I TRÄ gör jag innan jag säger detta. Nu sover mina flickor..
Jag var övertrött förut men nu kan jag absolut inte sova. :/ Typiskt!
Jag sitter här och söker på google, om det finns någon bra sida där man kan lära sig kroatiska.
Jag kommer ju därifrån så jag vill gärna kunna mer än bara hej liksom. Har hittat en skiva man kan köpa. Den kostar dock 600:- , så jag får vänta lite med det, men vissa sidor har där man kan lyssna hur vissa ord uttalas men det är inte tillräckligt så den skivan hade vart toppen. Men det får som sagt vänta i någon månad.
Idag har vi varit hos davids mormor, iszabella har sprungit av sig på gården där. Hon blev nog trött, för hon somnade sittandes i vagnen påvägen hem.
Nästa vecka blir det antagligen att planera in dop , ska det bli av måste vi boka ett datum, annars kommer vi bara skjuta upp det och sedan blir det inte av alls.
Nu hade jag väl inte mycket mer att skriva. Godnatt alla.

Torsdag!

Godmorgon! Här vaknade vi för lite över en timme sedan.
Igår kväll var katastrof. Bella var nog vaken till 12 i natt, hon bara vägra sova. Sedan vaknade Nicole då och då för att Iszabella skrek, men till slut somna dom båda och då tog det inte lång tid innan man själv somnade.
Sovit underbart inatt, men när jag klev upp förut kändes det som huvudet skulle åka ner i backen. Det hade faktiskt inte vart fel med några timmar till med sömn. Underbart.
Sitter här och dricker kaffe, och kollar på våra bästa år, något jag aldrig gör nu förtiden. De är inte lika bra längre..
Ne nu får jag gosa med Nicole som är lite ledsen. Ha en bra dag, Hejhej.

Svar..

Carina, jag har redan testat liberos blöjor och den inotylsalvan eller hur det stavas. Jag har nog testat alla möjliga blöjsorter, men det verkar ändå inte hjälpa. Så jag ska låta henne lufta lite varje dag så får vi se om det blir bättre av det.

3-dagarsfeber!

Det är vad min lilla skrutt har, vad vi tror iallafall. Både jag och Iszabella har ju vart riktigt snoriga här hemma.
Och iförrgår på kvällen blev Iszabella jätte hängig , och igår morse vaknade hon med feber. 39,9 dessutom.
Hon fick också en liten feberkramp. Hennes feber gick inte ner mer än till 39 grader igår, så vi har fått vara observanta och inatt fick hon ligga brevid mamma. Klockan 05 på morgonen vaknar jag av att hon är jätte varm igen, och hon frös något fruktansvärt, låg där och smågrät för att det var jobbigt. Tog tempen som visade 39,2 , hon fick en alvedon sedan la vi oss i soffan och gosade. När vi sedan vaknade var hon precis som vanligt igen, dock har febern inte lagt sig utan ligger fortfarande på lite över 38, och på detta har hon fått massa prickar över heeela kroppen. Jätte ljusa prickar. Nu ligger hon och sover, så imorgon blir det vårdcentralen om febern inte lagt sig och om prickarna har blivit värre. Och inte nog om detta, så har hon fått blöjeksem vid ena ljumsken , och vi har nu testat flera olika sorters blöjor, vad ska jag göra? Ja får kolla upp det när vi ska till BVC, förhoppningsvis kanske vi får en tid på måndag, skulle egentligen dit och vaccinera Iszabella igår men pga hennes snuva och feber så gick ju inte detta.
3-dagarsfeber.
Dock ser det inte så farligt ut som på bilden nedan.

Kokobängalooow?

Ja min kära syster Lisa sov här i natt. Så inatt efter all kaffe var vi väl inte särskilt trötta.
Jag och Lisa = flum , så har det alltid varit och kommer alltid vara. Vi får våra ryck och det speciellt på kvällarna/nätterna. Såhär såg det ut igår ..
Jag älskar min syster, du är bäst!

Natten.

Klockan är redan 12 snart, dagen har gått ganska så fort. Idag har man fått saker gjort, jag har städat och städat och sedan har jag även tvättat. Riktigt skönt att ha det klart, fast ioförsig så blev jag faktiskt inte klar med all städning idag men jag tar resten imorgon.
Ska borra upp en hylla i köket imorgon, så när vi ska till ullared får jag leta efter lite saker som jag kan ställa där på bara för att pynta upp det lite, eller va man nu säger..
Cathrin undra om jag skulle hänga med till IKEA men jag har ingen lust med de, är jätte förkyld och åka klockan 09 på morgonen låter inte så roligt faktiskt. Hoppas bara man är frisk till den 31 . Sist gång jag var förkyld var när Nicole var nyfödd och det höll i sig ett bra tag..
På tal om barn, håller tummarna för Sandra Röös som just nu befinner sig på förlossningen .. Hoppas allt går bra och att ni snart får träffa lill'n :)
Jaja det var allt för idag, godnatt alla.

Happy!

Vilket humör man har vaknat med idag, allt känns helt underbart, och för en gång skulle kände jag mig inte trött när jag gick upp, konstigt eftersom att jag är så fruktansvärt förkyld och har nästan suttit upp hela natten, har inte kunnat sova annars. David och Iszabella låg fortfarande och sov när jag steg upp med Nicole förut.
Gissa vart ? I Iszabellas lilla växa-säng, där låg dom båda två. Såg rätt roligt ut när jag kika in där, och halva davids kropp var utanför sängen, men ändå låg han och sov så gött. Haha.
Nu för en stund sedan vaknade Iszabella, och då somna Nicole istället.
Min stora tjej sitter här brevid mig men sin ninni och kollar på playhouse disney, och kan knappt andas stackarn, hon är också jätte förkyld. Hoppas Nicole och David klarar sig bara. Alltid är det jag och Bella som blir förkylda, men aldrig david. Snacka om bra immunförsvar då eller?
Iallafall, idag känner jag mig så glad, lycklig och allt känns bara helt underbart.
Tittar på min underbara sessa här brevid mig, och kan inget annat än att le. Min stora flicka. <3
Är så lycklig med min familj, mina två barn, mina tjejer <3
Vill pussas och gosa med dom båda men det får jag inte, jo pussa Bella kan jag göra för vi båda är ju förkylda så.
Men min lilla Nicole får jag försöka hålla mig borta ifrån, och det är ju nästan helt omöjligt att låta bli att ge henne pussar.
Snart blir det städ och tvätt här, men det ska bli underbart faktiskt. Är på städ och tvätt humör idag känner jag.
Ha en bra dag . Hejhej :)

Sjuk, pollen?!?

Jag har ingen aning om detta är början på en förkylning eller om det är Pollen..
Det började igår, kände mig torr i hela halsen , upp i gommen. Senare på kvällen blev jag tät i näsan, kunde inte andas. Jag var så trött att jag inte kunde hålla upp ögonen, så fort ja la mig ner blev det bara värre.
Så jag satt här i soffan brevid älskling som var så söt och kliade mig i håret, så somnade jag till slut .
Samma visa idag, fast nu dunkar de även i huvudet. usch..
Så måste man snart iväg här för att köpa ersättning till Nicole..
Det tar ju bara 3 dagar för lilltjejen att äta upp ett helt paket med välling. Lillskruttan <3
Hon är en riiiiiktig tjockis ska ni veta, så denna månaden ska jag köpa in 8 paket ersättning så jag har, trodde det skulle räcka med 6 stycken men det gjorde det icke :P.
Ne nu ska jag ta och rapa min lilla groda här, ha det bra.

16 Augusti ..

(Skulle egentligen publicerats för en timma sedan)
Hejhej, känns som man inte har skrivit på en vecka men det var endast två dagar sedan. Någon mer än jag som tycker att dagarna känns långa? Kollade på klockan för en halvtimma sedan, trodde klockan var över 20, eller kanske tillome mer, men den är endast 19. :/ hum..
Iallafall i lördags åkte Nicole hem till sin farmor, och Bella var hos Davids bror och hans tjej.
Vi var en sväng hos Jessica och drack lite kaffe, sedan när vi kom hem satt vi som två fån i soffan och visste inte alls vad vi skulle göra, vi fick mer panik över att vi hade lämnat bort barnen. Så vi gick ut en sväng, bort till Davids mormor, var där en stund och sedan hem igen, kollade på film sedan gick vi och la oss, och jag sov jätte oroligt den natten.
Idag är den den 16 Augusti = Nicole är 2 månader.
Herregud, två månader redan.. ja, jag behöver nog inte säga det. Min lilla skrutta <3
Ne nu ska jag göra något annat det blev änna lite tråkigt här. Ha en bra kväll.

Godmorgon!

Ja, jag vaknade inte nu men har bara slappat och det ska göras hela dagen, då Nicole ska till sin farmor och Bella ska till Davids bror och hans tjej ..
Hade först tänkt gå ut lite, men jag ångra mig, det blir filmkväll från det att barnen åker iväg. Bara få koppla av och njuta av egentid. :)
Michelle, jag kan ju inte svara dig förutom här men jag måste bara säga att Bella har inte alls bruna ögon, :P
Det ser så ut från långt håll men står man jätte nära så ser man att dom är gröna. Många som har sagt bruna men faktiskt så är det gröna :) ..
Ne nu ska jag dricka upp kaffet, börjar få lite ont i huvudet men det är väl för att man vet att dom ska iväg sedan.
Ha en underbar lördag.
Ingen otur igår förresten.. :)

I LOVE YOU!


Tokunge!

Iszabella somnade vid 20.00 idag, och nu kom hon upp igen för en halvtimme sedan.
Inte sovit på hela dagen, ja jag vet inte vart hon får all energi ifrån? Jaja..
Vad ska man göra , man kan ju inte tvinga ett barn till att sova om han/hon är klarvaken.
Nicole är med vaken, men hon har ju sovit hela dagen idag, lite ovanligt för de har hon inte gjort på 2-3 veckor nu.
Annars idag har jag varit hos Genta, träffade hennes lille son Vion. Han blir 2 år nu den 25:e, så stor han hade blivit.
Jennie Hafstad kom också, och det var verkligen inte igår man träffa henne. Tyvärr hade hon inte med sig Alvin men vi kanske följer med ut till hennes hus imorgon :).
Har även hämtat ut vårt H&M Paket idag, som innehöll mycket fina saker.
Tyvärr fick vi skicka tillbaka lite saker som var förstort och ett par skor som inte alls va som jag trodde.
Men men.. är nöjd ändå :)
.

Nicole - med ett stort leende på läpparna! <3

Godmorgon.

Ja nu vaknade lilla Nicole, Bella och David sover fortfarande.
Nu är kaffet klart så nu blir det en kopp, eller två.. :)
Lite bilder från igår, min Iszabella har blivit så stor.. Denna månaden blir hon redan 1 1/2 år. Tiden går fort.

Min stora docka!

Iszabella ligger just nu och sover, hade tänkt väcka henne halv 5 om hon inte vaknar innan.
Hon somnade för ett timme sedan, hon var jätte trött men envis som hon är ville hon inte sova.
Tur att man är bestämd av sig , och låter henne få skrika lite. Man vet ju själv hur trött man blev av att gråta och skrika när man var liten, så efter bara en minut så blev det tyst i rummet:)
Samma sak på kvällarna när hon ska sova. När jag lägger henne gör jag så att jag bäddar om henne, pussar lite på henne och säger godnatt och sedan går jag ut därifrån. Ibland kommer hon upp igen, men då börjar man om.
Ibland ligger hon vaken en stund i sängen innan hon somnar, och ibland skriker hon i någon minut.
Tog ett kort nu på henne när hon ligger och sover, med hennes ninni = Kudde eller nalle.
Hon är lite speciell av sig, istället för snuttefiltar så släpar hon runt på kuddar, helst ska alla kuddar ligga runt henne så hon kan gosa med vilken hon vill. Lite väääl jobbigt ibland när det ligger 6-7 kuddar i vardagsrummet .  :P
Mammas tok!



Måste även visa en annan bild. Iszabella ska göra som vi gör när det gäller Nicole. Ligger hon i babysittern så lägger sig Bella där när man tagit upp Nicole. När vi gör ersättning till Nicole, blir hon jätte sur om inte hon får ge Nicole maten. Hon ska stoppa in nappen i munnen på Nicole när hon är ledsen och hon ska somna i knät på oss som Nicole ofta gör..


Iszabella gosar med sin syster Nicole!

Dom bästa i mitt liv !

Ajaj!

Jävla mensvärk, ne jag kan nog inte ens kalla det för mensvärk.
Detta är något helt annat, det känner jag av, men det är som mensvärk fast 1000gånger värre.
Kan nästan tro att jag har en unge i magen som är påväg ut, för värken är desamma som när jag födde Bella.
Om inte värre?! Jag kan nog säga att såhär kändes det när moderkakan lossna och jag fick såna rejäla värkar, förutom att jag inte har någon stor mage som blir stenhård. Har haft såhär nu i flera timmar, vet inte om det kan vara något farligt med tanke på snittet. Jag är ju sån som person, ringer inte i första taget utan vi får se hur det blir mot kvällen nu. David är och köper alvedon, om de nu ens kommer göra någon värkan. Men blir det värre får jag nog åka till NÄL och bli undersökt.
Annars idag, har man inte gjort något.. igen! Men vad ska man göra när det bara öser ner?
Tråkigt för stackars Bella som inte får springa av sig, men imorgon går jag ut oavsett om det regnar för det går inte sitta här som ett fån. Jaja..
Till något helt annat, denna månaden är katastrof , ska göras tusen saker.
12:e - Läkarkontroll - Nicole
24:e - Bvc 18mån - vacc - Bella
25-27 - Bvc - Nicole
30:e Efterkontroll för mig.
31:e Ullared.

dom bästa!

Iszabella är duktig och matar sin lillasyster.
Hon är oerhört snäll emot sin syster, jag tycker om att se hur hon tar hand om henne.
Så sött!!
(Här tog maten slut)


Pigga barn!

Eller ja, iallafall en.. Iszabella är fortfarande vaken. Och nu när jag sitter och skriver detta vaknar Nicole.
Iszabella är nog jätte trött och gör sig av med sista energin för hon studsar runt som en tok.
Sovit endast en timma idag, och vaknade väldigt tidigt imorse. Va barn kan vara olika.
Ne nu ska jag försöka få Bella till att sova, sedan blir det att se klart på filmen som jag somna till igår-
Godnatt! :)

Orkar inte!

Jag hade tänkt att greja med bloggen nu när Bella sover och Nicole ligger lugnt här brevid, men jag har ingen lust eller ork så jag skiter nog i det.
Idag har jag tvättat och städat lite grann, pappa var förbi imorse och lämna kameran igen, då jag behöver den och han behövde den inte själv just nu, så det var ju snällt. Sedan kom Maggan på kaffe, och en stund efteråt kom Davids mamma Marie hit. Så idag har vi haft massa med besök.
Nu känner jag mig mega trött, vill slänga på en film men jag hittar ingen som lockar. Igår såg vi på Änglavakt, de som inte sett den borde göra de. Den var ändå lite rolig samtidigt som den var sorglig. Vi skratta ihjäl oss när gubben - Walter stod och dansa, ett tag efter det somnade David så jag fick se resten själv och grät i slutet, så känslig man kan vara ibland.
Jaja nu ska jag ta min sötnos här för hon gråter. Hejhej.

Förälskad!

Ja nu är tyget till sänggaveln påväg, hoppas de kommer imorgon annars får jag vänta till nästa vecka.
Sedan ska jag måla om nattduksborden, så dom blir vita.
När man väl börjar greja med ett rum, och man har bilden i huvudet hur man vill ha det så vill man ha allt med en gång. Men rom byggdes inte på en dag, så jag får lugna ner mig lite och ta en sak i taget.
Jag har blivit så förälskad i denna lcd-tv som jag någon dag ska beställa, som sedan ska stå fint i vårat sovrum.
Måste hitta en bra tvbänk också, och en stor LACK hylla över sängen.
En byrå med en spegel över, ja jag vet exakt hur jag vill ha det. Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna så stod allt på plats, de hade varit något de :)

godmorgon

vaknade lite innan 9 idag, Nicole har sovit hela natten så nu är man utvilad.
Bella vaknade riktigt tidigt imorse, vid 5 eller något, kollade aldrig klockan men jag bar in henne till våran säng, där somnade vi om så gott. Var så mysigt att ha henne brevid sig, då hon har sovit i sin säng varje natt sedan första natten hon börja sova i sitt rum. Nu sitter jag här med mitt goa kaffe och väntar på ett sms om att vårat paket finns att hämta :) hihi.
Ha en trevlig dag!

Tankar kring spädbarnsdöd!

När Iszabella föddes gick jag och kikade på henne 1 gång var femte minut tror jag.
Jag var jätte orolig att hon plötsligt skulle dö. De kan ju ha ett uppehåll med andningen, i några sekunder, sedan kommer ett jätte andetag. Vet att Iszabella gjorde så flera gånger och jag blev riktigt rädd.
I flera månader oroade jag mig över att Iszabella skulle dö, men släppte lite kring 7 månaders åldern.
Spädbarnsdöd kan inträffa upp till 2 1/2 år, så oron ligger fortfarande kvar, när det gäller båda barnen.
Men jag har sagt till mig själv flera gånger att släppa den tanken. Istället för att oroa sig, försöka njuta av tiden och "peppa peppa" något sånt skulle hända, då är det ödet.
Jag var nyss inne på ens blogg, en mamma som förlorat sin dotter. När jag läser hennes inlägg blir jag darrig, får en STOR klump i halsen och är på gränsen till att själv bryta ihop. Och ändå kan jag inte sätta mig in i en sådan situation. Hur skulle det bli om mina barn skulle råka ut för något sådant? Jag vet att jag inte hade orkat leva mitt liv något mer iallafall. Man blir nog aldrig mer samma människa efter en sådan händelse.
Ett barn som inte fått en chans att leva, det är inte rättvist.
Jag älskar mina barn otroligt mycket!

.

Ursäkta mitt bloggutseende, jag vet inte riktigt vad som hände. Den blev helt plötsligt bara vit.
Så jag får använda mig av denna så länge, tills jag får tid att greja med skiten.
Med en stor bebis och en liten bebis blir det inte så himla mycket tid här. :P
Idag stod de på postens hemsida att jag kommer få sms-avi imorgon, så leveransen blev antagligen inte försenad då
Bättre för mig iallafall, ett paket på 6,8kg .. mycket fint i det paketet :)
Jag bara längtar tills imorgon. Massa nytt till mina flickor.
Ne nu ska jag ta och greja lite här, hejhej.

Onsdag

Undra va man ska hitta på idag? Ska nog gå ut med Bella en stund efter hon har sovit en timma för just nu är hon övertrött , och vill ingenting.
Brygga lite kaffe och ta med sig till lekparken så kan man sitta där ett tag. Härligt.
Väntar på att våra kläder ska komma här också, men det ska alltid ta sådan tid. De stod att den blev försenad till nästa vecka men nu har dom redan börjat packa? Ja vet inte vad dom sysslar med riktigt för så har det inte vart innan iallafall. Men dom kommer ju någon gång iallafall :)
Ne nu ska jag hälla upp lite mer kaffe, men först ska Bella lägga sig. Ha en bra dag.
Hejhej

Härlig Dans-stund!

Ja jag och Iszabella har nyss dansat här i vardagsrummet. Vi hade jätte roligt. Va man skratta åt henne..
Synd att jag inte har någon kamera kvar då, annars hade jag filmat och tagit kort på henne.
Lilla Nicole var också med en stund, ja alltså David höll upp henne och gungade henne lite.
Det tycket Iszabella var jätte roligt och ville ta Nicole ifrån David men ne det gick vi ju inte riktigt med på.
Nu kommer hon nog somna gott om ett tag.
Hejhej.

Bygga huvudgavel

Ja, jag och David hade tänkt att bygga en huvudgavel. De enda som fattas är skumgummimadrass och tyg.
Skumgummi får man ju tag på något sätt. Tyget har vi redan hittat. Får beställa de när vi fått in pengar denna veckan, för just nu har jag inte pengar på kortet för det.. och man kunde ju heller inte ta mot postförskott men den som väntar på något fint väntar aldrig för länge ;)
Eftersom att vi har en ljusljus grön tapet och resten i vitt så blir det nog väldigt fint med denna :)

Det blev ändå ...

lite till vår lilla Nicole .
Det var det jag visste, att jag inte kunde hålla mig från att beställa till vår minsting.
Detta blev det, i storlek 62 så hon har något att växa i :)
Och det lär hon nog göra snart om hon fortsätter växa som hon gör, vår lilla knubbis <3

Bvc Journaler!

Jag tog fram Iszabellas Journaler och titta lite hur mycket hon vägde när hon var 1 vecka, 2 veckor osv.
Såg detta ...
Bella : 6veckor1dag 4175gram och 54,5cm
Nicole: 6veckor       4175gram och 52cm
De vägde alltså exakt lika mycket i samma vecka. (Bella en dag äldre). Helt sjukt!!
Jag tror att Nicole kommer slå Iszabella i vikten men inte i längden.
Två olika individer jag vet, men det är verkligen roligt att jämföra och se skillnaden mellan dom.
Mina underbara flickor. Jag är en stolt mamma till mina fina flickor.

Söndag!

Idag startade dagen klockan 06.44 för att vara exakt. Trodde jag skulle dö när jag kollade på klockan.
Kroppen är verkligen trött om dagarna. Kroppen har inte vant sig vid detta än. Iszabella som somnar (oftast) mellan 8-9, då sover Nicole och efter någon timma är det dags för henne att vakna och vara vaken till ca 01.00 på natten. (Kan även bli senare). Sedan vaknar Nicole flera gånger på natten och vill ha ny blöja, och mat, och förhoppningsvis vaknar inte Iszabella av hennes skrik, (det har allt hänt). Och sedan upp tidigt då busungen Iszabella sätter igång.
Så ser det ut, jag tycker det är heeeelt underbart :P , kroppen säger ju något annat.
Idag har vi faktiskt bara slappat! Neeeeej jag har också städat så nu ska jag inte ljuga. :)
Men det är de enda som har hänt här idag. Just nu står det vitlökskyckling i ugnen, som är klar om en halvtimma.
Till det blir det ris,currysås och gurka. Yammi. Iszabella stod förut vid ugnen och sa "mmmmm" och tog fram haklappen. Blir kanske en sväng till affären sedan , handla något sött för idag är jag extremt sötsugen.
Annars händer det inte mycket mer. Jo One tree hill klockan 18.00 men det är allt.
Ha en bra söndag.. hejhej.

RSS 2.0