längtar enormt efter dig

nu när man har varit och sett lillbebis , så har man så mycket känslor i kroppen.
nu vill jag bara att h'n ska komma , är så nyfiken på dig skruttis !
kärleken är obeskrivlig. <3

På videon ser de ut som bebis har snopp :P . haha


Kommentarer
Postat av: Jennicka

Haha ja, det e skit tråkigt! :P Får väl va på öppnaförskolan 24/7 istället.^^,

2010-01-29 @ 08:55:58
URL: http://jennickanielsen.blogg.se/
Postat av: Johanna

"Jag tror på att om man är lugnare inför förlossningen, så går det mycket mycket bättre. För stressar man upp sig så påverkar de barnet, och det är lika jobbigt för han/hon som det är för dig att genomgå en förlossning. Jag använde bara lustgas, men de är inge bra kan jag lova dig. Minns knappt något för man bli ju typ "full" av den. Den tänker jag inte ta igen. De enda som hjälpte de va min sambos händer, han massera mig vid svanken så fort jag fick en värk och det var super skönt, och värken släppte direkt. :) Jobbigt för din mamma det du berätta, men tror inte de har någoon större betydelse när de gäller dig, alla är ju olika och alla graviditeter är olika. Min kan bli helt annorluna emot den med bella :). Ne de tog de bra, min mamma kan väl inte säga så mycket eftersom att hon fick mig 20 dagar efter hon fyllt 16, och sedan fick hon min lillebror när hon var 18. :P. Hur tog era föräldrar det?"



Jag är grymt orädd inför förlossningen. Jag tänker ungefär "bigdeal" det är ju det som kommer därefter som är jobbigt! :) Jag tycker mest bara det är spännande!

Mina föräldrar har tagit det med en smula salt, minst sagt.. :/ Min mor har uttryckt att hon tycker att det jag gör är HELT fel, inte delvis utan helt. Jag har hamnat i blåsväder med familjen ordentligt, men min pojkväns familj har varit väldigt vänliga och ställt upp för mig! :)

2010-01-29 @ 11:05:43
URL: http://didaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0