Vad har de telefon till egentligen ?

Här har jag suttit och försökt ringa till specialistmödravården på NÄL flera gånger men de verkar ju ha telefon för ingenting. Idioter! Jag blir så himla irriterad för såhär är det ju typ alltid känns det som.
Jaja , sitter här och dricker kaffe iallafall .. Eftersom jag är förkyld och har bakterier i kroppen så har mitt fina "nässår" som jag kallar det , dykt upp. Det är som munsår fast det är på näsan. Förstår inte varför jag får det just där. Typ herpes liknande eller något för jag får det varje år . Får inte vara nära Iszabella och pussa henne nu för det vill jag inte föra över till henne , för de blir hon aldrig av med .

Kollar runt lite på eidars sida också, vi vill flytta till en trea nu. En vid hjortmossen , eller någonstans där det är samma avstånd överallt ungefär, Men men .. det kommer väl förhoppningsvis, men finns det ingen bra lägenhet om två månader så får vi söka någon vi vet att vi får iallafall för jag tänker inte flytta me två ungar sedan:P.

Ne nu ska jag sprita näsan lite så de torkar ut! :P  Hejhej.

Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William]

Ni kan ju ta över våran sen =P

2010-01-07 @ 14:06:00
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hehe ni kan ju söka jessicas sen ;) Fast då kanske ni får flytta med båda kidsen iaf, hehe fast då kan vi ju hjälpa er med dom =P

2010-01-07 @ 19:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0